Brownsberg – Stuwmeer

Omschrijving

Het boeken van deze tour kan online op www.brownsberg-suriname.com of bij een van onze verkooplocaties!

Ga nu het binnenland in en ondek de impossante Brownsberg. Bewonder de natuur op zijn best en vang piranhas op het stuwmeer met lokale vissers.

Brownsberg is de populairste bestemming van het binnenland.

Tijdens de tocht op de Brownsberg komt u een rijke diversiteit aan flora en fauna tegen. Van centimeters kleine palbomen tot metershoge bomen met orchideeën. In deze vrije natuur zijn er een rijk tal aan dieren te vinden. Van slangen tot apen en van kikkers tot zwijnen. Voor de natuurliefhebbers is Brownsnberg een echte aanrader.

 

De tocht vanuit Paramaribo is ongeveer 110 km lang. Onderweg komen we langs Inheemse- en Boslandcreoolse dorpen. De weg naar de top wordt beklommen met de bus of auto. Eenmaal aangekomen op de top kunt u genieten van het prachtige uitzicht over het stuwmeer. In de avond vertrekken wij richting het stuwmeer, wij zullen overnachten in bedden.

Hier zult u genieten van vaartochten tussen uitstekende boomtoppen, de uitgebreide sterrenhemels en de abenemende natuur.

 

Tijdens de tocht gaan wij relaxen in hangmatten en zwemmen in het mooie water. Ook gaan wij vissen naar toekoenari´s (baarssoort) en piranhas.

 

Boek uw reis naar Brownsberg en bewonder de natuur!  www.brownsberg-suriname.com

Vertrek

Elke woensdag en zaterdag vanuit ’t Vat 08.00

 

Terugkomsttijd Paramaribo

18.00

 

Duur

2 dagen, 1 nacht

 

Accomodatie

Bedden

Geheel verzorgd: maaltijden, drinken, snacks, fruit, gids en entreegelden

 

Prijzen

Kijk voor www.brownsberg-suriname.com voor prijzen.