Kaaimannen – Dolfijnen tour

Het boeken van deze tour kan online op www.dolfijn-kaaiman.com of bij een van onze verkooplocaties!

Omschrijving:

 

Uniek in Suriname is de kaaiman en dolfijnen combinatietour. Dit avontuur wordt uitgevoerd door ervaren gidsen en bootsmannen.

U vertrekt vanuit Leonsberg, daar stapt u op onze speciale dolfijnenboot, vanaf hier varen wij richting Braamspunt (zee). Hier kunt u tijdens de ondergaande zon genieten van de speelse Surinaamse dolfijnen.

 

Nadat de zon is ondergegaan verlaten wij de dolfijnen en gaan wij richting Commewijne. Hier meren wij aan en wandelen wij over de plantage “Johanna en Margaretha”. Wij nuttigen hier een authentieke Surinaamse maaltijd bij een Hindoenstaans gezin. Na de wandelingen stappen wij over in kleinere bootjes en varen wij het moeras (swamp) in. Dit is de woonplaats van de Surinaamse kaaiman.

 

Hier zal de bootsman proberen een kaaiman voor u te vangen zodat u hem vast ken houden en er een foto mee kunt maken. Na de foto’s wordt de kaaiman uiteraard weer vrijgelaten. De tour vertrekt na het fotomoment weer naar de plantage, vervolgens stapt u voldaan weer in de boot en vertekt weer richting Leonsberg.

 

 

Wilt u de speelse dolfijnen en de indrukwekkende kaaimannen zelf zien?
Check dan de website:  www.dolfijn-kaaiman.com

 

Vertrek

Elke dinsdag, donderdag en zaterdag 16.00 vanuit Leonsberg, Paramaribo.

Terugkomsttijd Paramaribo
22.00 Leonsberg

 

Inclusief
Avondmaaltijd, Gids, Snack Boottochten, entreegelden.

Prijs
Prijzen kijk op www.galibi-suriname.com