Raleighvallen – Voltzberg

Omschrijving

Het boeken van deze tour kan online op www.raleighvallen.com of bij een van onze verkooplocaties!

De Ralleighvallen zijn gelegen aan de boven-Coppenamerivier. Hier kunt u genieten van prachtige waterpartijen en de impossante Voltzberg. Dit gebied staat ook bekend als een vogelparadijs en er zijn 8 verschillende soorten apen te vinden, een echte aanrader voor de natuurliefhebber!

 

Wij vertrekken in de ochtend vanuit Paramaribo naar Witagron. Vervolgens gaan wij per korjaal richting onze accomodatie op de Raleighvallen. Eenmaal aangekomen kunt u de omgeving verkennen of gewoon relaxen. Ook kunt lekker zwemmen in de stroomversnelling, gewoon ontspannen of genieten van een heerlijke natuurlijke massage van het stromende water.

 

De tweede dag staat de intensievie beklimming van de 240 meter hoge Voltzberg op het programma. Eerst wandelen wij ongeveer 5 uur door het tropisch regenwoud. Hier wordt u van alles uitgelegd over de omgeving waar u zich bevind. Na de beklimming van de Voltzberg wordt u in de avond getrakteerd op de lokale kwinti band genaamd: De Raleighboys.

 

De derde dag gaan wij naar de onstuimige moedervallen en genieten wij van het ware paradijs. Na de moedervallen gaan wij weer richting Paramaribo.

Wilt u de prachtige Raleighvallen zelf zien en de impossante Voltzberg beklimmen?

Boek dan nu uw tour! www.raleighvallen.com

 

Vertrek

Elke vrijdag vanuit ´t Vat 07.30

Terugkomsttijd Paramaribo

18.00

Duur

3 dagen, 2 nachten

Accommodatie

Bedden

Geheel verzorgd: maaltijden, drinken, snacks, fruit, gids en entreegelden

Prijzen

voor prijzen kijk op www.raleighvallen.com